Nyt medlem i Værebro Golfklub

Nyt medlem

Værebro Golfklub har besluttet, at vi max vil være 950 medlemmer med spilleret til vores 18 huls bane og 1.200 medlemmer i alt. Det har vi besluttet, fordi vi gerne vil have en klub, hvor økonomi, faciliteter og oplevelse går op i en højere enhed. Som medlem skal det være muligt at booke en tid med kort frist, og de ydre faciliteter som bane og klubhus skal matche antallet af medlemmer i klubben.

Det betyder, at vi p.t. kun tager ca. det antal medlemmer ind, som matcher naturlig afgang og udmeldelser, i alt ca. 150 nye medlemmer årligt. Vi har endnu ikke ventelister, men det kan blive en realitet i løbet af et kalenderår at indføre venteliste.

Ny golfer

Er du helt ny golfer, skal du vælge vores “Trin 1” medlemsskab, hvor du under vejledning af begynderudvalget, vores pro’er og regelkyndige nemt og bekvemt indføres i golfsportens mysterier. Og det bedste af det hele er, at når du først har betalt dit kontingent, så er resten gratis, ligesom du til en start kan låne udstyr til dine første slag. Kontingent kan ses under fanebladet “Priser”.

Etableret golfer

Har du et DGU kort og kommer fra en anden golfklub, så skal du se på de aktuelle kampagnetilbud under fanebladet Aktuelle kampagner. Etablerede golfere får selvfølgelig også den hjælp, der er nødvendig, så man føler sig velkommen og hurtigt bliver integreret i det hyggelige klubmiljø.

Indskud / depositum

Der betales hverken indskud eller depositum i forbindelse med indmeldelse i klubben.

Ny i Værebro Golfklub

Værebro Golfklub har et indslusningsprogram for nye medlemmer, hvor du som nyt medlem sikres en nem og bekvem indføring i klubben via kontaktpersoner, begynderudvalg, faddere, mentorer og diverse arrangementer.

Aftaler med andre golfklubber

Værebro Golfklub har en lang række fordelsaftaler med andre klubber rundt omkring i Danmark. Du kan læse mere om vores forskellige aftaler under fanebladet Medlemsfordele

Kontingentsatser

Du kan se kontingentpriser for de forskellige kategorier under fanebladet “Priser”.

Indmeldelse

Ønsker du at melde dig ind i Værebro Golfklub, så skal du kontakte sekretariatet – enten pr. telefon 27 52 12 64 eller på mail: info@vgk.dk, eller endnu bedre komme til et af vores åbent hus arrangementer som holdes hvert forår i marts / april eller hvert efterår i august / september.

 

Golfklubbens vedtægter finder du HER

Værebro Golfklub har plads til alle – uanset om du er begynder, øvet eller elitegolfspiller