Gæster

Gæster er velkomne i Værebro Golfklub.

Tidsbestilling foregår via Golfbox, hvor prisen på greenfee også fremgår. Prisen på greenfee varierer afhængigt af årstid/sæson, ugedag og tidspunkt på dagen.

Værebro Golfklub er ikke med i nogen rabatordninger og giver ingen rabat i forhold til de priser, der fremgår af Golfbox. (Men vi er med i DGU’s “3 for 1” junioraftale, hvor op til 3 juniorer spiller gratis i følgeskab med en fuldt betalende voksen).

Værebro Golfklub har dog aftaler med andre golfklubber bl.a. i Nordic Golf Circle om gensidigt frit spil for fuldtidsmedlemmer i perioden fra 1. april til 31. oktober. Læs mere om fritspilsaftalerne under medlemsfordele.

For at spille på 18 huls banen skal man have et registreret handicap/DGU-kort eller tilsvarende udenlandsk kort.

Par 3 banen er åben for pay & play.

Alle er velkomne til at prøve kræfter med golfspillet på Værebro Golfklubs par 3 bane – uanset om man er etableret golfspiller eller vil prøve at spille golf for første gang.

Tidsbestilling foregår lige som på den store bane via Golfbox. Er du ikke golfspiller og har derfor ikke adgang til Golfbox, skal du reservere din tid på en stander i Værebro Golfklubs ‘Sign-in’ lokale. Her kan du i sekretariatets åbningstid også få hjælp, hvis du har nogen spørgsmål.

Det er også via sekretariatet, du kan leje et sæt golfkøller.

Læs mere under menupunktet Pay & play på Par 3 banen

Værebros golfbane
ligger i det kuperede
terræn mellem Stenløse,
Ølstykke og Værebro Å