Greenfee

Vores greenfeepriser fremgår af Golfbox.

Vi har differentierede priser på greenfee afhængigt af, hvornår på sæsonen, ugen og dagen man booker tid. Prisen på det konkrete tidspunkt fremgår af Golfbox. Prisen på greenfee er incl. træningsbolde på driving range.

Bemærk at vi ikke deltager i diverse rabatordninger som f.eks. Teetime, Golfhæftet eller lignende. (Men vi er med i DGU’s “3 for 1” junioraftale, hvor op til 3 juniorer spiller gratis i følgeskab med en fuldt betalende voksen).

Vi har en “Spil-med-et medlem-rabat”. Skal du som medlem ud at spille med en gæst, så husk at booke dig selv på starttiden først – og derefter gæsten. På den måde regnes rabat-prisen på gæstens greenfee automatisk i Golfbox.

Medlemmer af de golfklubber, Værebro Golfklub har fritspilsaftale med, skal være opmærksomme på, at aftalen kun er gældende i sommersæsonen, det vil sige fra 01.04. til 31.10. I perioden 01.11 til 31.03 skal medlemmer af disse golfklubber, ligesom andre greenfee spillere, betale den til enhver tid gældende greenfee ved spil i Værebro Golfklub. For yderligere info om fritspilsordningerne se fanebladet: “Medlemsinfo / Medlemsfordele”.

NB! Husk at læse aktuelt banenyt omkring arbejde på banen, så du ved om greens er topdresset, prikket eller andet arbejde på banen. 

Sommersæsonen er fra 1. april til og med den 31. oktober

Vintersæsonen er fra 1. november til og med den 31. marts.

Registrering og betaling af greenfee

Registrering samt betaling af greenfee sker på vores betalingsstander i sign-in rummet, som tager alle gængse kreditkort. Der er også mulighed for at betale med mobilepay til nummer: 253114  – og for kontant betaling.

Træningsbolde på driving range er med i greenfee-prisen, og det samme er baneguides.

  • Leje af buggy koster 300 kr. og skal bestilles på forhånd.
  • NB! Du kan låne en trolley uden beregning, hvis du har brug det.

OBS! Du skal være opmærksom på, at onsdag formiddag er der seniordag, og tirsdag eftermiddag herredag, så der er pres på 18 huls banen på de tidspunkter, hvorfor det må påregnes at runden tager lidt længere tid. Vi anbefaler gæster kun at gå ud i 4 bolde de dage, da ventetiden ellers kan føles lang.

Der tages forbehold for fejl og ændringer

Husk at læse under aktuel information / seneste nyt, om der er arbejde på banen eller andet, du skal være opmærksom på