Herreklubbens navn er Ørnene …

… og alle mandlige senior medlemmer af Værebro Golfklub med et registreret handicap på maksimum 53,9 og er fyldt 18 år kan være med.

Et medlemskab giver dig mulighed for

– Møde ligesindede golf-entusiaster under hyggelige forhold til 18 hullers golf hver tirsdag fra april til september.

– Deltage i en række månedsarrangementer. Sidste tirsdag i maj og august spiller vi fx lidt anderledes. Alle spiller 9 huller, og vi spiller helt forskellige formater. Derefter samles de, der har lyst til lidt mad og hyggeligt samvær. Vi laver gunstart kl. 17:00, og spiller kun for-9.

Information omkring herreklubben vil du finde her på Værebro Golfklubs hjemmeside. Her vil du bl.a. kunne se en aktivitetsplan med spilleformer og arrangementer.

– Deltage i flere matcher specielt for Ørnene i sæsonens løb, og dermed øge din chance for at markere dig i kampen om at blive ”årets Ørn”.

Vi spiller golf

Vores spilledag er tirsdag, og vi spiller fra starten af april til slutningen af oktober.

Sidste tirsdag i hver måned spiller vi lidt anderledes. Alle spiller 9 huller, og vi spiller helt forskellige formater fra måned til måned. Derefter samles de, der har lyst til lidt mad og hyggeligt samvær. Vi laver gunstart kl. 17:00, og spiller kun Damstenssløjfen.

Information omkring herreklubben vil I finde her på Værebro Golfklubs hjemmeside. Her vil I bl.a. kunne se en aktivitetsplan med spilleformer og arrangementer.

Ørnene er Værebro Golfklubs herreklub

Medlemmerne

Vi er for tiden ca. 140 ørne.

Årets Ørn

Til den gennemgående kamp om at blive årets Ørn spiller vi i tre lige store rækker fordelt på handicap.

Du kan spille en tællende Ørnerunde enten søndag, mandag eller tirsdag. Tirsdag er den primære spilledag, så hvis du booker tid til tirsdag mellem kl. 15:00 – 17:00 og gør det seks dage før, er det kun Ørne, der kan booke tid. Du skal altid have en Ørn som markør.

Den række du spiller din første tællende runde i, er den række du spiller i hele sæsonen.

Udover at bestille en tid skal du også melde dig til en turnering. Du skal tilmelde dig senest på dagen før kl. 07:00. Du skal også slette dig fra turneringen, hvis du ikke kan komme ud og spille alligevel. Efter kl. 07:00 på spilledagen, kan du blive slettet ved at sende en SMS til turneringslederen.

Turneringerne kommer til at hedde Ørnematch uge xx dag (hvor xx er det aktuelle uge nr. og dag er enten søndag, mandag eller tirsdag). Her skal du også krydse af, om du spiller i A, B eller C rækken.

Handicapgrænserne for A, B og C-rækkerne:  A-Rækken (+8-13), B-Rækken (13,1-18,5) og C-Rækken (18,6-53,9). Den række du spiller i, er den række du spiller i hele sæsonen.

Du skal også vælge, hvilken tee du vil spille fra. Det gør du, når I tilmelder jer turneringen ved at klikke på Tee ønske.

Husk: At ændre tee når du bekræfter din tid, hvis tee-stedet ikke passer med din tilmelding.

Runder i herreklubben spilles de omtalte dage og tæller med i placeringskampen til Årets Ørn. Du skal spille minimum 8 runder. Gennemsnitsscoren af dine 8 bedste runder afgør placeringerne, og der vil være en vinder for hver række. Du kan kun spille én tællende runde om ugen.

Indtastning af din score kommer til at foregå lige som sidste år. Dog skal scores nu indtastes samme dag som turneringen foregår og senest kl. 22:00.

Det betyder, at du selv skal indtaste din score: Det kommer til at foregå på denne måde: Samme dag vil du modtage en mail med et link med din indtastningskode.

Klik på indtastningslinket, og du er klar til at indtaste din score.

Hvis du er tilmeldt turneringen og ikke får tastet din score ind samme dag, vil du blive registreret med status ”no show (NS)” eller ”no return (NS)”.

Ørnenes facebook gruppe

“Herreklubben Ørnene” er Ørnenes facebook gruppe. Når du har fundet den, kan du sende en anmodning om at blive medlem af gruppen – herefter vil gruppens administrator godkende dit medlemskab af gruppen.

Igen i år viderefører vi disse 2 turneringer:

Eclectic scorekort

Golfbox vil automatisk vælge den bedste score på alle huller hen over sæsonen i vores normale ugeturneringer, opstartsturnering og afslutningsturnering. Det scorekort med højest antal stableford point efter afslutningsturneringen i oktober vinder. Der vil være en vinder for hver række.

Parturnering

Det vil være en hulspilsmatch i Foursome format. I kan kun tilmelde jer som par, og tilmeldingsfristen er den 1. april. Tilmeldingen sker via Klubturnering i Golfbox og kategori Ørnene.

Turneringen findes under februar og hedder ” Tilmelding til Ørnenes Parturnering”.

Man vil blive inddelt i puljer med minimum 4 par og vil derved skulle spille minimum 3 matcher. Det er vigtigt, at man – når puljerne er kendte – aftaler datoer for at spille, da det erfaringsmæssigt godt kan være svært at finde ledige dage, når 4 personer skal lave en aftale.

Turneringsleder er Kim, e-mail: ksp1310@gmail.com.

Har du lyst til at være med i herreklubben – Ørnene?

Så skal du gøre følgende:

Log ind på Golfbox og vælg Klubturnering. I Kategori vælger du Ørnene. Under februar finder du en turnering ”Tilmelding til herreklubben Ørnene 2023” 

Du kan deltage i vores arrangementer og turneringer, så snart din betaling er modtaget.

Kontingentet er 300 kr. og opkræves når du tilmelder dig ovenstående turnering. Du kan kun betale med Dankort.

Vi glæder os til at se dig på banen og lære dig at kende.

Link til Aktivitetsliste

På gensyn

Ørne udvalget

Bjarne Christensen

Jesper Beltoft

Jesper Kirk Jensen

Kim Poulsen, kasserer og medlemsregister e-mail: ksp1310@gmail.com