Regionsgolf

Regionsgolf holdturnering  2024

Tilmelding foregår kun via Golfbox og senest 5. januar 2024. Eftertilmeldinger modtages ikke.

Værebro Golfklub har også i 2024 hold med i Regionsgolf turneringen, som er en holdturnering for bredden. Der spilles bestemt for at vinde, men det sociale under og efter matcherne er også en stor del af denne turnering.

Turneringen er inddelt i rækker efter handicap:

A-række: Ingen spillere med lavere handicap end: 4,5
B-række
: Ingen spillere med lavere handicap end: 13
C-række: Ingen spillere med lavere handicap end: 18
D-række: Ingen spillere med lavere ha3ndicap end: 23,5

Seniorer – fylder mindst 50 år i 2024
Seniorer spiller også regionsgolf – herrer skal være fyldt 50 år og damer fyldt 45 år inden udgangen af året, hvor turneringen afvikles.

Veteraner – fylder mindst 60 år i 2024
Veteraner spiller også regionsgolf – herrer skal være fyldt 60 år og damer fyldt 55 år inden udgangen af året, hvor turneringen afvikles.

Superveteraner – fylder mindst 70 år i 2024
Superveteraner spiller også regionsgolf – herrer skal være fyldt 70 år og damer fyldt 65 år inden udgangen af året, hvor turneringen spilles.

Alle rækker spiller fra scratch.

Diverse information

En spiller må ikke spille med på flere hold i samme spillerunde, og du skal være fuldtidsmedlem med registreret hcp for at spille regionsgolf. Derudover kan fleksmedlemmer ikke deltage i regionsgolf.

Et hold består af fire herrer og to damer, og der spilles hulspil mod andre klubber fra regionen. Holdene mødes både ude og hjemme, så der er samtidig god mulighed for at afprøve nogle andre baner på Sjælland.

Kampene afvikles typisk på hverdagsaftner, almindeligvis med 1. start mellem kl. 16 og 17 eller i weekender almindeligvis med første start mellem kl. 13 og 14. Veteranerne & superveteraner spiller dog om formiddagen på hverdage.

Der er ingen forventning om, at man kan spille på alle dage i turneringskalenderen, men vi har brug for en god mængde spillere, der vil stille op et par gange eller flere igennem sæsonen.

Udeblivelse accepteres ikke.

Hvis der er flere spillere på holdet, end der er brug for pr. kamp, så forsøger vi at give alle chancen for at være med.

Hvis et hold går videre og skal deltage i slutspil, kan man konsultere regionsgolfkoordinatoren, hvis der er tvivl, om hvilke spillere der skal udtages.

Klubkoordinator er Susanne Vahlgren – regionsgolf@vgk.dk

Mere info om denne turnering på:
https://regionsgolf.dk/turneringsbetingelser-oest/

 

Regionsgolf er en turnering for bredden, hvor det hyggelige er i højsædet