Pay & play – par 3 banen

Værebro Golfklubs par 3 bane er åben for pay-and-play – dvs. alle er velkomne til at prøve kræfter med golfspillet mod betaling af greenfee.

Du skal altid huske at booke en tid på Golfbox ved spil på Par 3 banen, da der kan være forskellige arrangementer som blokerer banen. Hvis du ikke er medlem af en golfklub kan du gøre det i klubhuset / sign-in rummet, når du kommer for at spille.

Greenfee par 3 banen

Par 3 banen - 18 hullers pay&playHverdageWeekend + helligdage
Seniorer og ynglingekr. 150,-kr. 150,-
Juniorer (u. 18 år)kr. 150,-kr. 150,-

Leje af udstyr (en bag med 4-5 jern, et par bolde og et par tees) koster 50,- kr. så den samlede pris for greenfee + leje af udstyr er 200,- kr.

Inden du går ud på par 3 banen, skal du registrere dig i vores system – Golfbox.

Det sker på vores betalingsstander i sign-in rummet, som tager alle gængse kreditkort. Sammen med registreringen betaler du også greenfee. Du kan også betale med mobilepay til nummer: 253114.

Der er dog også mulighed for kontant betaling.

Husk at udskrive et scorekort som du tager med dig på banen. Scorekortet med dit navn printet på fungerer som din kvittering for, at du har betalt greenfee.

Når du har betalt greenfee, har du også adgang til træningsbolde på driving range. Ved driving range står en boldmaskine, hvor du kan trække en spand bolde, så du kan varme op, inden du går ud på banen.

God fornøjelse.

Værebros Golfklubs par 3 bane er åben for pay&play, dvs. alle er velkomne til at komme og prøve at spille golf