Pay & play – par 3 banen

Værebro Golfklubs par 3 bane er åben for pay-and-play – dvs. alle er velkomne til at prøve kræfter med golfspillet mod betaling af greenfee.

Du skal altid huske at booke en tid på Golfbox ved spil på Par 3 banen, da der kan være forskellige arrangementer som blokerer banen.

Fra 2024 sæsonen er det muligt for pay-and-play spillere selv at bestille tid på vores par 3 bane via pc, tablet eller telefon.

Man går ind på hjemmesiden www.bookgolf.dk, hvor man finder Værebro Golfklub, og klikker på ”Book tid”.

Man skal dog være opmærksom på, at man betaler, når man booker tiden, og pengene bliver ikke returneret, hvis man afbestiller sin tid.

OBS!
Det er kun pay-and-play spillere uden medlemskab af en dansk golfklub, som skal benytte booking portalen www.bookgolf.dk. Alle danske golfspillere med medlemskab af en dansk golfklub, bruger selvfølgelig fortsat Golfbox, når de bestiller tid.

Greenfee par 3 banen

Par 3 banen - 18 hullers pay&playHverdageWeekend + helligdage
Seniorer og ynglingekr. 150,-kr. 150,-
Juniorer (u. 18 år)kr. 150,-kr. 150,-

Leje af udstyr (en bag med 4-5 jern, et par bolde og et par tees) koster 50,- kr. så den samlede pris for greenfee + leje af udstyr er 200,- kr.

For at have adgang til par 3 banen skal du have reserveret/bekræftet en tid.

Hvis du ikke har gjort det via www.bookgolf.dk, som beskrevet her på siden, så kan du også gøre på vores betalingsstander i sign-in rummet. Den tager også alle gængse kreditkort.

Sammen med registreringen af starttid betaler du også greenfee. Du kan også betale med mobilepay til nummer: 253114. Der er dog også mulighed for kontant betaling.

Husk at udskrive et scorekort som du tager med dig på banen. Scorekortet med dit navn printet på fungerer som din kvittering for, at du har betalt greenfee.

Når du har betalt greenfee, har du også adgang til træningsbolde på driving range. Ved driving range står en boldmaskine, hvor du kan trække en spand bolde, så du kan varme op, inden du går ud på banen.

God fornøjelse.

Værebros Golfklubs par 3 bane er åben for pay&play, dvs. alle er velkomne til at komme og prøve at spille golf