Begynderudvalget

I begynderudvalget arbejder vi for, at nye golfspillere nemt og hurtigt bliver integreret i klubben, og samtidig får gået nogle runder på golfbanen.

Undervisning i teknikken – golfsvinget – tager Pro’en sig af, undervisning i reglerne tager Regel- og handicapudvalget sig af, mens vi i begynderudvalget står for at arrangere ‘ællingerunderne’, som vi kalder de runder, hvor du som begynder går en runde med erfarne medlemmer, de såkaldte “faddere”, som vil hjælpe dig med, hvordan du kommer bedst rundt på banen.

Det er også begynderudvalget, der koordinerer alt omkring golfkørekortet.

Ællingerunderne ligger mandag eftermiddag og søndag eftermiddag. Afhængigt af vind og vejr starter vi enten i slutningen af marts eller begyndelsen af april måned. Tilmelding sker via golfbox. 

Vi gælder os til at se dig til begyndergolf.

Mvh
Begynderudvalget

Regel- og etiketteundervisning i Værebro Golfklub:

For at få golfkørekortet og dermed mulighed for at spille på stor bane skal man gennemgå et regel- og etikettekursus. Det kan foregå ved et selvstudie, eller man kan tilmelde sig et af de regelkurser, der tilbydes i Golfbox. Der er frit valg, om man vælger det ene eller det andet – eller begge dele. Kurset skal afsluttes med en regelprøve.

Du kan læse mere under menupunktet Trin 1 – eller følg linket her:  “Trin 1”

Her er link til spørgsmål og svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi støder på fra de nye i golfspillet <Link til FAQ for begyndere>.

Vores målsætning er – nemt og hurtigt – at få de nye medlemmer integreret i klubben