Pingvinerne

Hvad er Pingvinklubben

Pingvinklubben i Værebro Golfklub er en klub for vintergolfere. Pingvinerne spiller golf næsten uanset vejret fra midt november til sidst i marts.

Hvem kan deltage i Pingvinklubbens aktiviteter

Alle medlemmer i Værebro golfklub med spilleret på 18 hulsbanen, max handicap på 53,9 og mulighed for at spille onsdag formiddag, kan deltage i Pingvinklubbens aktiviteter.

Hvad laver Pingvinklubben

Onsdag er den primære spilledag. Banen vil være spærret til os. Der vil derfor blive oprettet en turnering for hver onsdag i Golfbox (Pingvinernes ugematch eller Pingvinernes månedsmatch). Man skal bare tilmelde sig den kommende turnering torsdagen inden kl. 22:00.

Mange pingviner spiller også på ugens andre dage, og især mandag og fredag er der mange pingviner på banen. Da det ikke er officielle pingvindage, sker booking bare på normal vis i Golfbox, og du kan fx om onsdagen aftale at spille med nogen fredag eller mandag.

Som regel sidste onsdag i måneden har vi så vores månedsturnering, hvor vi gør lidt ekstra ud af det. Vi laver en anderledes turnering over 12 huller med Gunstart kl. 09:00 og med spisning bagefter.

Hvad koster det?

Det koster 200 kr. at være medlem i pingvinklubben. Pengene går til præmier m.m.

Hvis du ønsker at være medlem af Pingvinerne, skal du indbetale de 200 kr. på konto: reg.nr. 3434 Kontonr 3434685125.

Tekst på indbetalingen skal indeholde medlemsnummer uden 163- foran, og så meget af dit navn som muligt.

Link til aktivitetsplan 2023/2024

 

Kejserpingvin: Stiig Christensen

e-mail: stiigchr@hotmail.com

 

Pingvinklubben er en klub for vintergolfere

..

..