Juniorudvalget

I Værebro Junior/Ungdom elsker vi golf, dyrker det dagligt og har et dejligt miljø for unger i alderen 5-18.

På ganske få år er successen blevet en realitet – et intensivt arbejdende juniorudvalg med velvilligt samarbejdende pro og forældre OG en masse dejlige unger sikrer successen – så enkelt kan det siges!

Har du spørgsmål til Juniorudvalget, brug da kontaktoplysningerne som findes på siden med oversigt over udvalgene i Værebro Golfklub.

Nyt junior medlem:

Har du lyst til at prøve at spille golf?

I Værebro Golfklub er vi ca. 40 junior-spillere i alle alderen 5-18 år på meget forskellige niveauer spillemæssigt. Vores filosofi er enkel – det SKAL være sjovt at gå til golf!

Her skal være plads til alle, og vi arbejder for at alle, uden undtagelse, kan udvikle deres talent og interesse for golfspillet gennem turneringer både hjemme og ude, deltagelse på forskellige hold og selvfølgelig via den officielle træning.

Hvad kræver det at være juniorspiller i Værebro Golfklub?
Det kræver faktisk ikke ret meget at blive juniormedlem af golfklubben. Du behøver ikke at vide noget om golf i forvejen – det lærer du hen ad vejen.Hvis bare du har lyst til og mod på at lære golfspillet at kende, så er du allerede godt på vej. Udstyret kan du til at begynde med låne dig til i golfklubben.

Kom forbi en lørdag mellem kl. 10 – 12, hvor vi har fælles træning for alle klubbens juniorer. Her kan du prøve dig frem og få en snak med nogle af de andre. Måske er golf også noget for dig?

Hvorfor være medlem af Værebro Golfklub?
• Her har vi plads til alle, både store og små.
• Kender du ikke til golf, kan du lære golfsporten at kende her hos os.
• Spiller du allerede golf, kan du selvfølgelig også spille hos os.
• Vi vil gerne have elitespillere, der kan inspirere andre og samtidig fortsat forbedre sine egne evner.
• Golf er en sport for både piger og drenge, der giver nye venner på tværs af alder og køn.
• Golf kan både være et holdspil og et ”en mands” spil.

Golf er en sport for både piger og drenge